Imaš vremena, nemaš

VOLJE

da napraviš promenu!

ili ćeš bar razmisliti...

Kao i ti, i ja sam živeo u zabludi da

nemam vremena

Posao, porodica, porodične aktivnosti, nabavka, dodatni poslovi i sl, sve to oduzima dosta vremena.

Naravno, jedva sam čekao uveče da sednem, upalim TV, otvorim pivo i kao OPUSTIM SE.

Ali...

Da li je to baš tako kako izgleda???

Nije tako!!!

Ako shvatiš da na tri piva koja popiješ potrošiš dva sata, to znači da imaš DVA SATA slobodnog vremena MINIMUM! A ako na to dodaš drndanje Instagrama, gde sigurno provedeš bar sat vremena dnevno, eto ti TRI SATA SLOBODNOG VREMENA. 

Prepolovi pivo i Instagram i ostaće ti vremena da svaki dan uradiš odličan trening!

A najbolje bi bilo da izbaciš alkohol potpuno, nije teško, ja sam uspeo, bez pomoći lekara, nadrilekara, gurua itd, a popio sam mnooogo hektolitara u životu. I nije bitno koliko godina imaš, bitno je da odlučiš da se menjaš i da se disciplinuješ.

E da, da ti se predstavim, ovo sam ja, Dejan Atanasovski, idejni tvorac Body Restarta. Sada imam 44 godine, bolje izgledam i u boljoj sam kondiciji nego sa 24 godine.

Živim kao i svaki prosečan čovek, imam istih 24h kao i ti, stižem da radim, da se bavim porodicom, nabavka, dečije dodatne aktivnosti, sve radim i sve ispratim i IMAM VREMENA SVAKI DAN DA TRENIRAM od 1 do 2 sata.

I ti možeš isto, RESTARTUJ SE, fizičko telo će ti biti jače i zdravije, a u glavi će ti biti mir i mnogo manje će nametnuti stres da utiče na tebe.

baci flašu, ugasi tv, diži tegove, vozi bicikl, uđi u ring, igraj basket, vozi kajt...
Restartuj se sad!

sr_RS